Nya markiser på jobbet och sommarkänslor

Hejsan på er

Här på kontoret är det go stämning just nu för att det börjar bli semesterkänsla. Just nu är det en firma från Göteborg här som sätter upp ny markiser så det är lite ljud som stör arbetet. I vanliga fall kanske man hade stört sig mer på det men nu är alla på så gott humör så inget sånt kan förstöra. Dessutom är det ju såklart skönt att få upp nya markiser så att det blir mer behagligt här inne när solen ligger på. Man älskar ju solen men inte när man sitter inomhus och vid en dator på ett varmt kontor. Det är ganska många fönster att sätta markiser på men det märks att de vet vad de gör för det går väldigt snabbt undan ändå.

Jag jobbar ett par veckor till och sen går jag på mammaledighet så jag tar ut mina semesterveckor i samband med det och går därför lite tidigare än jag skulle gjort annars. Det är perfekt så får man förhoppningsvis ett par lugna veckor att fixa iordning där hemma innan liten kommer. Lite konstigt känns det att man ska vara borta från jobbet i mer än ett år men samtidigt känner jag mig väldigt redo för det och det blir ett nytt spännande kapitel i vårat liv och som vi har längtat efter en ganska lång tid. Jag har fler vänner som antigen ganska nyligen fått barn eller som också väntar smått så vi är flera som kommer kunna träffas och hitta på saker och det känns bra tycker jag. Annars kan jag tänka mig att man kan känna sig ganska ensam när man går hemma så länge.

Nu ska jag gå och förbereda frukostfikat för gänget, vi har alltid gemensam frukost vid nio vilket är uppskattat och trevligt. Jag önskar er en riktigt fin dag!