En helg med städ, tvätt och vila i Linköping

Hej på er!

Det har varit så skönt med en lång och lugn helg här hemma i Linköping, en sån där helg där man hunnit ikapp med allting. Både städ, vila och även tid för lite roliga saker. Jag tycker om när man liksom får tid inte bara vila utan även göra roliga saker som fyller på med energi. Sen kanske det inte är så många mer än mig som känner att man får ny energi av just att ta hand om sitt städ. Eller vad säger du?

Saken är den att det känns som att min hjärna fungerar så mycket bättre när det är städat och iordning runt mig. Då kan jag liksom få mer ro i kroppen och tänka klart. Sen är det ganska skönt att gå runt och plocka och städa speciellt om man sätter på lite glad musik som man kan dansa och sjunga med till. Utöver att fixa med tvätt, städ och matlagning för veckan så har jag även spenderat en del tid med familj och vänner. Sådant som också ger härlig energi. Men jag har även sett till att inte fylla upp helgen till bredden med aktiviteter utan avsatt tid för att bara vara också.

?Jag tycker om att få krypa upp i soffan och kolla en serie eller läsa en bra bok och den här helgen har jag hunnit med båda de sakerna. Skönt att komma tillbaka till jobbet då idag och veta att det är en ganska kort vecka med bara fyra arbetsdagar. Inte så att jag inte trivs, men ibland känner man bara att det varit lite för mycket av allt och lite för lite chans till återhämtning. Då är det skönt att man tack vare påsken får två kortare veckor och en lång helg. Nu önskar jag dig en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!